profile_cover
Bernt_2
Bernt Bankemo
Detta årets största begivenhet för klubben blir nog träffen den 6 - 9 juni i Västervik. Det är nu 10 år sedan klubben bildades av grupp McLouisägare hösten 2009. Mer info och hur ni anmäler er får du via denna länken 10 - års jubileum Hoppas vi ses!
Vintern som försvann - för vissa i alla fall.
För oss längst ner i söder har halvåret okt 2018 - mars 2019 inneburit att vi faktiskt i kustnära trakter inte haft någon vinter! Rent metrologiskt sett har det inte varit en medeltemperatur under 0º grader i mer än 5 dagar i sträck på flera ställen i framför allt Skåne. Alltså från höst till vår direkt.
Förra veckan, v 9 fick vi då äntligen ett högtryck över Sydsverige och vi ställde på bilen för att om möjligt få se Havsörnen i full frihet.
Och visst fick det! Två övernattningar i Tosteberga hamn, första natten ensamma, andra natten så var där en bil från Nederländerna. (Han skulle fiska)
Men inte bara havsörn och andra fåglar, utan vi även en ny vän i Sälje. En knubbsäl som dök upp vid strandkanten och visade stor nyfikenhet på vem vi var och vad vi gjorde där. Vet inte om den begrep vad vi sa, men pratade med den gjorde vi.....smile!
Han simmade med oss flera hundra meter bort ditt där vi hade vår husbil.
Vilken kul upplevelse!
Må väl och kör försiktigt när ni nu efterhand ställer på era husbilar.
Och tänk på att även MC-folket börjar dyka upp på vägarna framåt våren. De kommer ibland lite väl fort i fatt oss.....
Bernt B , sekr.
0 Kommentarer