Frihet på hjul - Husbil 2020 Stockholm

Klistrar in vad Peter Sundvall skrev på Facebook så ni som inte har FB kan läsa samma sak här.
———————————

Som tidigare aviserats ställdes årets Fritidsmässa i Kista in. Ett mycket populärt evenemang som drog mycket folk.

Efter det har Autohallen, genom Jocke Norberg med personal, tagit på sig ansvaret att organisera en mässa ändå. Ni har säkert sett info om detta, men om inte så finns det på bla Autohallens hemsida. Den äger rum 6-8/3 i Kistamässans lokaler i Stockholm. Många utställare har ställt sig bakom Autohallen och kommer att finnas på plats med produkter och information. Det är GRATIS inträde och biljetter kan fås på Autohallens hemsida.

Svenska McLouisklubben brukar finnas på plats i Autohallens monter och så kommer det att bli även i år.

Från klubben hoppas vi nu att ni som kommer och besöker mässa kan hjälpa till lite i vår monter och förklara för intresserade vilken fantastisk klubb vi är. Vi har brukat stå i två-timmars skift och i år ser dessa ut som följer.

Fredag 6/3. 10-12, 12-14, 14-16, 16-18.

Lördag 7/3. 10-12, 12-14, 14-16

Söndag 8/3. 10-12, 12-14, 14-16.

Längre eller kortare närvaro går naturligtvis också bra.

Jag tycker det känns fantastiskt kul att tillhöra en klubb med den kopplingen till Autohallen som nu tar ett stort ansvar för våra husbilsintressen.

Vi åkte även på den Ålandskryssning på Cinderella, till Mariehamn, som även där Autohallen stod bakom. Jättetrevligt evenemang som jag hoppas återkommer i höst.

Vet ni att ni vill hjälpa till i montern så skriv en kommentar i tråden nedan med notering om vilken tid som passar er bäst. Det går även att vara flera och hjälpas åt.

Hoppas att vi ses......

Peter Sundvall
Mer information Mer information

Anmäl dig till evenemanget

KategoriFritidsmässa
PlatsKista mässan
OrtKista, Stockholm
När2020-03-06 - 2020-03-08