McLouise Whisky

Ni kommer att få prova ca 7 sorters whisky och då allt från 400kr till 800 kr flaskan och det kommer att bli väl utvalda produkter för provningen.
McLouise Whisky träff, denna dag lördagen den 8/8 2020 kommer vi i klubben genomföra en Whiskyprovning och jag kommer att ge min syn på Historien om whisky. Områdena är många ja i stort sett hela världen men denna gång håller vi oss till brittiska öarna och då mest i Skottland. Det innefattar även provsmakning av whisky som ni kanske inte smakat eller ens har hört talas om. Priset för provningen kommer att endast var den kostnaden som whiskyn kostar jag har lagt ett max på 250 kr/ pp
men det kan självklart bli billigare allt beror på hur många vi blir. Jag har i dagarna börjat importera någon flaska för att dra ut på utgifterna.
Ni kommer att få prova ca 7 sorters whisky och då allt från 400kr till 800 kr flaskan och det kommer att bli väl utvalda produkter för provningen.
Mitt intresse för denna dryck har på gott i många år har själv en samling som är över 100 flaskor och det ökar allt eftersom. Jag åker på mässor och är även aktie ägare på Gotlands Whisky. I April den 2-4 är det mässa i Göteborg och jag är självklart där. Jag hoppas någon är intresserad av att delta. Jag deltog på en kunskaps tävling om whisky för något år sedan och det deltog under tre dagar över femhundra och min placering blev blygsamt en 7 placering. Så jag hoppas det blir frågor och en ny förståelse för Whisky
Mikael Andersson