8 kamp i Kåseberga

För tedje året i rad anordnade Ewa och Bengt en träff i Kåseberga med tipspromenad på fredagen och lite mångkamp på lördagen.
Intresset var stort i år att få komma med till Kåseberga träffen. Dryga 20-talet bilar anslöt under fredagen. Som vanligt var tipsrundan upplagd så att man gick halva sträckan, för att lösa en frågan vid värparets husbil, och få sig en liten förfriskning. Därefter avverkades andra halvan av rundan.
Så är då klubbträffen i Kåseberga igång. Lite boule på dagen, tipspromenad på eftermiddagen Under kvällen dukade vi upp tradtionsenligt långbord.
McLouisklubbens beachflaggor vajade fint i kvällsbrisen. När kvällskylan kröp på gick vi in i lokal för kvällsfika och eftersnack. Där bjöd allas vår (och Eriks) Ulla Bäckström på fantastiskt hembakat kaffebröd. Kan det bli bättre??
Lördagen bjöd på stålande sol och startade med lagindelning och information om vad som gällde. 4 grenar på förmiddagen och resterande 4 på eftermiddagen. Alla var förväntansfulla på vad dagens övningar skulle innehåll. Några nya grenar fanns med i år, bla. rasera ölburkar och suga upp ärtor som ska flyttas från en skål till en annan.
De äldre genarna som boulekast, pilkastning, Drop Hood (pilar med golfboll) och kasta bollar i lådan fanns givetvis kvar.
Prisbordet bestod i fantastiska priser som skänkts av Autohallen i Lomma samt Kama Fritid.
Efter gemensam middag ute avslutades kvällen inomhus med utdelning av de sista priserna.
Så är 8-kampen i Kåseberga avslutad. 21 bilar var på plats för årets uppgörelse. Vädrets makter var på vår sida så det blev perfekta dagar.
Ett stort tack till arrangörerna Ewa Alternäs, Bengt Alström, Bernt Bankemo samt Birgitta Andersson Bankemo för en fantastiskt arrangerad helg.
Text och bilder. (lite redigerat av Bernt B)
Peter Sundvall
En bild: Thomas Moser