2021 - Golf och whiskyträff i Mariestad

För andra året i rad arrangerade Michael en golfturnering för medlemmarna. I år fanns ett prydligt gjort vandringspris på plats. Några smygtränade golf inför morgondagens stortävling. Alla är sugna på vandringspriset.
Så har då Golf/Whisky-träffen startat. Vädret har lovat regn under någon vecka men så här långt har vi sluppit det. Dock mulet och hård vind gör att långbord ute inte fungerar. Före gemensam middag på golfklubben blev det en tipspromenad.
Så har då Golf och Whisky-träffen kommit till sin ända. Dagen började med utslag 09.00 för golfarna. Vädret var inte det bästa denna dag även om det var bättre än prognoserna. Det blev en hård runda med regn till och från och framförallt ”till” med regn på slutet. Alla kämpade sig dock igenom tävlingen. Vi som inte golfade fick tyvärr en slappardag pga av vädret.
På eftermiddagen blev det prisutdelning för golfen och tipsrundan.
Men före det fanns vissa tävlingsmoment kvar avseende tipsrundan som klarades av i möteslokalen.
Vinnare av golfen blev, liksom förra året Nicklas Gustavsson….Stort Grattis. Vandringspriset följer med tillbaka hem till Hedemora ytterligare ett år.
Därefter följde årets Whiskyprovning där Mikael ger ”sin historia” om whiskeyn genom tiderna, samt dofterna och smakernas betydelser. Varje deltagare fick en liten “godispåse” med choklad, korvar och ost att avsmaka tillsammans med whiskeyn.
Ett JÄTTETACK till Mikael och Bodil för denna fantastiska träff, som trots att vädrets makter inte var med oss hela vägen, blev en fantastiskt trevlig helg. Vi ser fram mot fortsättningen nästa år… Här följer lite bilder från dagen…och någon golfbild från gårdagen (den där solen skiner) I morgon åker alla vidare mot nya mål…
och solnedgångar. Var tvungen att delge er denna fantastiska bilden från Töreboda längs Göta kanal. (red. anmärkning)

Text och bilder

Peter Sundvall