Hoppa direkt till innehåll
Skarmbild_2024-10-05_092502

Skördefest Arilds vingård - besök på Bananpannkakans ställplats

Träffen öppnar i februari 2025. Alla medlemmar kommer att få e-post innan med information om datum och klockslag när träffen öppnar.
OBS! Program och text nedan är högst preliminär fram till träffen öppnar.
Träffvärdar: Bernt och Birgitta 070-172 55 10
När: 3 - 5 oktober 2025
Inledning
Exklusivt erbjudande att delta i skörden av vindruvor och luncha på arbetsfältet under några timmar. Tillbaka på gården kommer ni att få en rundtur i vineriet och ni kommer kunna se hur vi tar om hand om druvorna efter skörd.
Efter visningen sätter vi oss ner och avnjuter en 3 rätters middag tillsammans, inkl. 3 glas vin. Övernattning på ställplats med el 1 110 W, ingår i träffavgiften/paketpriset per person.
Bilden visar Bananpannkakan.
Dag två vidare resa till Bananpannkakan där träffen avslutas med samkväm innan hemresa under söndagen.
Program 3 oktober
Att delta i Arilds vingårds skördefest 3 oktober 2025
Välkommen att delta i vår Skördefest 2025. Vi hjälps åt att skörda vindruvor för att därefter avnjuta en god middag och vårt egna vin.
På lördagen samlas vi kl. 13:00 för en genomgång av det vi ska göra under dagen och sedan beger vi oss ut på fältet. Efter att vi tillsammans har plockat druvor några timmar kommer vi att ha en paus med något baguette och vin.
När vi sedan känner oss färdiga på fältet så åker vi tillbaka till vingården. Där kommer ni att få en rundtur i vineriet och ni kommer kunna se hur vi tar om hand om druvorna efter skörd. Efter visningen sätter vi oss ner och avnjuter en 3 rätters middag tillsammans, inkl. 3 glas vin.
Klädsel
Tänk på att det är kläder efter väder som gäller. Även om det regnar så går vi ut på fältet, i alla fall ett litet tag. Har det varit blött dagarna innan eller är blött på dagen av skörd så är gummistövlar att rekommendera annars är det bra skor som gäller.
Dresscode för kvällen är valfritt. Många (så som vi som arbetar här på vingården) kommer direkt från skörden in och sätter sig vid bordet på kvällen.

Program 4 oktober

Vi förflyttar oss framåt lunch tid till Bananpannkakans ställplats som bara ligger ca: 20 min. resa från vingården. Tid finns för den som vill besöka någon plats på Kullabygden under dagen.
Här ska vi bara vara, och ta det lugnt. var och en sköter sin mat idag. Vi träffas i poolrummet vid 18.30 för gemensamt samkväm och avrundning av träffen.

Program 5 oktober

Träffen avslutas och vi skiljs åt efter hand under dagen.


Viktig information.
Träffvärdar
Bernt Bankemo o Birgitta Andersson Bankemo. 070-172 55 10
När är träffen: 3 - 5 oktober 2025
Hitta till : Arilds Vingård Lillavägen 71, 263 73 Arild
Hitta till: Bananpannkakans ställplats. Knappa in Oceanen 304 263 65 Viken, följ sedan skyltarna ner på grusvägen till Bananpannkakans ställplats.
Antal bilar: Max 15 bilar
Gråvattentömning: Nej
Toalett tömning: JA på lördagen
El: JA
Övernattningskostnad: 229:- på Bananpannkakan inkl. el
Övriga faciliteter: Färskvatten, Toaletter. Lokal vid dåligt väder

Anmälan - Träffavgift: EJ Fastställt än, men runt 850 kr - 1 000 kr/person
Anmälan och betalning
Börja med att anmäla er längst ned på sidan genom att besvara några grundläggande frågor och sedan klicka på "Skicka".
Betala sen in avgiften till vårt träffkonto Bg 862-4470. Ange namn, bilens reg.nr och vilken träff avgiften avser. Först när betalning inkommit är anmälan giltig och därmed bindande. En grön markering istället för gul, framför ert namn till vänster, anger att träffavgiften är betald.
OBS! Som reserver/på kölistan, ska ni INTE betala in träffavgiften förrän ni får ett mejl om att ni kommit med.
OBS! Anmälan till en träff är bindande. Vid avbokning tidigare än 7 dagar före träffen, återbetalas hela anmälningsavgiften.
Avbokning som sker från dag 6 (dvs. mindre än en vecka innan träffen) får tillbaka sin avgift endast mot läkarintyg. För återbetalning, kontakta klubbens kassör.
För avanmälan så klickar man på "soptunnan" till höger om sitt namn. Ni får frågan om ni verkligen vill ta bort er, klicka på ja, ta bort, och ni är avanmälda.
Kölista. Om träffen är fullbokad, så upprättas väntelista automatiskt. Om någon stryker sig flyttas nästa på tur upp automatiskt. OBS! Som reserver på kölistan, ska ni inte betala in träffavgiften förrän ni får ett mejl om att ni kommit med.
Anmälan kommer att finnas här nere när träffen öppnat.
Mer information Mer information
KategoriKlubbträff
PlatsArilds Vingård och Bananpannkakan
OrtArild
När2025-10-03 - 2025-10-05
KalenderImportera till kalender Importera till kalender
Anmälningar
alert
Inga anmälda till det här evenemanget än