Hoppa direkt till innehåll

Elmia 2025 - Intresseanmälan

Anmälan öppnar först i februari 2025. Alla medlemmar kommer att få information om exakt när intresseanmälan öppnar och stänger. Fram till dess är nedanstående högst preliminärt.


Förtydligande
ELMIA husvagn & husbil 10 - 14 september 2025

Antal platser: 23
Årets värdpar från styrelsen.
Ej fastställt än.

Så här går det till

Intresseanmälan är öppen den ?? februari - ?? feb. för medlemmarna att anmäla sitt intresse till att vara med i dragningen, och genom klubben, kunna köpa en biljett med plats i McLouisbyn på Elmia senare i år.
Biljettpris 2025: 1 650:- gäller från onsdag - söndag för två personer. El tillkommer med runt 250:- för fyra nätter.

El
Möjligheten att boka el kommer att finnas även under årets Elmia mässa. Kostnaden för elplats ca: 250 kr extra för fem dagar. Priset 2024 var 232:-.
Max 400 W / husbil går att nyttja. Räcker långt till underhållsladdning, TV och Cpap. Glöm kaffebryggare och värme med el.

Endast medlemmar som betalt medlemsavgiften till den 1 mars kan delta i utlottningen.


Elmiamässan Husvagn/Husbil 10 sept - 14 sept. 2025
Onsdagen den 10 september slår Elmia husbil husvagn upp portarna för fem intensiva mässdagar.

Hjälpa till i vår klubbmonter några timmar.
Vi har även ett litet motkrav, som går ut på att några timmar hjälpa till i klubbens monter inne på mässan med enklare sysslor som att dela ut infoblad/broschyrer, berätta lite om klubben och hjälpa intresserade McL ägare att bli medlemmar. Är man lite osäker inför detta så kan man stå tillsammans med något annat par som har lite mer erfarenhet. Brukar lösa sig på ett bra vis.

En kväll till helgen så blir det gemensam sittning i McL byn. Till den träffen är ni som medlem i McLklubben och som själva köpt biljett via biljettservice, också hjärtligt välkomna.
Håll utkik på Elmiasidan i september om vilken dag arrangemanget ska vara.

Anmälan är i detta skede inte bindande. Först när lottningen är avklarad och biljetterna är fördelade och betalda är det bindande. Klubben gör tyvärr inga återköp av biljetten utan vid ev. förhinder är klubben behjälpliga med att försöka sälja vidare till någon annan i klubben.

Anmälan öppnar prel. den 15 februari 2025 här nedan.

En anmälan/bil
Mer information Mer information
KategoriFritidsmässa
PlatsElmia mässområde
OrtJönköping
När2025-02-15 - 2025-02-28
KalenderImportera till kalender Importera till kalender
Anmälningar
alert
Inga anmälda till det här evenemanget än