Hoppa direkt till innehåll

Intresseanmälan Elmia 2023

Informationen på denna sida uppdateras kontinuerligt fram till anmälan öppnar i slutet på februari.


Anmälan öppnar den ?? februari och stänger den ?? februari. Därefter sker lottningen och listan över dem som erhållit biljett presenteras. För er som inte kom med finns sen möjlighet att själva köpa biljett den ?? Mars 09.00 via Elmias hemsida.

Förtydligande
ELMIA 6–10 september 2023
Anmälan för medlemmarna att anmäla sitt intresse, att via klubben, vara med i utlottningen av en fem dagars mässbiljett och plats i McLouisbyn på Elmia senare i år. Kostnaden för biljetten vet vi inget om än men ni som är med i utlottningen och vinner en plats får en betalningsanvisning från klubben så fort vi fått besked på priset från Caravan Club. Senaste rörde det sig om ca 1 500 kr.
Vi Kommer troligtvis att få runt 20 platser att fördela och förhoppningsvis några platser i Eura byn.

Endast medlemmar som betalt medlemsavgiften till den 15 feb. kan delta i utlottningen.

Elmiamässan Husvagn/Husbil
Onsdagen den 6 september slår Elmia husbil husvagn upp portarna för fem intensiva mässdagar.

Årets värdpar från styrelsen.
Ej fastställt än.

Hjälpa till i vår klubbmonter några timmar.
Vi har även ett litet motkrav, som går ut på att några timmar hjälpa till i klubbens monter inne på mässan med enklare sysslor som att dela ut infoblad/broschyrer, berätta lite om klubben och hjälpa dem att bli medlemmar. Är man lite osäker inför detta så kan man stå tillsammans med något annat par som har lite mer erfarenhet. Brukar lösa sig på ett bra vis.

En kväll till helgen så blir det gemensam sittning i McL byn som Autohallen bjuder på . Till den träffen är ni som medlem i klubben och som själva köpt biljett också hjärtligt välkomna. Håll utkik på Elmiasidan för september om när arrangemanget ska vara.

En anmälan/bil
För att anmäla sig, fyll i bilens reg.nr och klicka på Skicka.
KategoriMässa
PlatsElmia mässområde
OrtJönköping
När20 feb - 28 feb