Intresseanmälan Elmia 2022

Anmälan öppnar den 27 januari och stänger den 9 februari. Därefter sker lottningen och listan över dem som erhållit biljett presenteras. För er som inte kom med finns sen möjlighet att själva köpa biljett den OBS! 14 mars kl. 09.00 via Elmias hemsida. Nytt datum för biljettsläpp. Se mer information nedan.


Nytt datum för biljetter till Elmia Husvagn o Husbils. Först den 14 mars kl. 09.00 kan ni som inte kom med i vår dragning köpa biljett på egen hand.


Förtydligande
ELMIA 7–11 september 2022
Intresseanmälan är öppen den 27 januari - 9 februari för medlemmarna att anmäla sitt intresse att, via klubben, vara med i utlottningen av en fem dagars mässbiljett och plats i McLouisbyn på Elmia senare i år. Kostnaden för biljetten vet vi inget om än men ni som är med i utlottningen och vinner en plats får en betalningsanvisning från klubben. Senaste rörde det sig om ca 1 500 kr. Vi Kommer troligtvis att få runt 20 platser att fördela.

Endast medlemmar som betalt medlemsavgiften till den 9 feb. kan delta i utlottningen.

Elmiamässan Husvagn/Husbil
Onsdagen den 7 september slår Elmia husbil husvagn upp portarna för fem intensiva mässdagar.

Årets värdpar från styrelsen.
Ej fastställt än.

Hjälpa till i vår klubbmonter några timmar.
Vi har även ett litet motkrav, som går ut på att några timmar hjälpa till i klubbens monter inne på mässan med enklare sysslor som att dela ut infoblad/broschyrer, berätta lite om klubben och hjälpa dem att bli medlemmar. Är man lite osäker inför detta så kan man stå tillsammans med något annat par som har lite mer erfarenhet. Brukar lösa sig på ett bra vis.

En kväll till helgen så blir det gemensam sittning i McL byn som Autohallen bjuder på . Till den träffen är ni som medlem i klubben och som själva köpt biljett också hjärtligt välkomna. Håll utkik på Elmiasidan för september om när arrangemanget ska vara.

En anmälan/bil
För att anmäla sig, fyll i bilens reg.nr och klicka på Skicka.
Mer information Mer information
KategoriFritidsmässa
PlatsHemsidan
Ort
När27 jan - 9 feb