Boule i Värnamo 2021

Covid-19 - Corona - Information Svenska McLouisklubbens styrelse har beslutat att öppna för de klubbträffar som är aviserade, då det är vår förhoppning att det framöver sker lättnader i restriktionerna. Vi kommer från styrelsen sida att följa myndigheternas rekommendationer och skulle det bli så att vi får ställa in någon träff så återbetalas hela anmälningsavgiften. / StyrelsenBouleträff i Värnamo.
------------------------------
Beskrivning
Värnamo bouleklubb ligger avskilt ute på landet, några "boulekast" söder om Värnamo och E 4:an. En utomhus/inomhus bana med vyer över fälten och en insjö med badplats på cykel/promenadavstånd från banorna.

Nu är det dags igen.

Det är inget krav på att spela boule, men vi prioriterar först anmälningar där man anmält sig till att spela boule, i fall det skulle bli fulltecknat.


Datum: 6 - 8 augusti 2021

Plats: Värnamo Bouleklubb 331 91 Värnamo
Koordinatorer: 57.164151, 14.034292
Antal bilar: 16 bilar
Tillgång till el: Ja men endast för medicinskt bruk. Mot extra avgift.
Tömning: NEJ, varken grå eller svartvatten. Närmaste ställe är centralt i Hillerstorp, på väg 151 mot Gnosjö eller Hörle längs E 4. Finns på båda sidor om motorvägen. Ca: 1 mil norr om Värnamo.

Träffavgift: 150:-/bil
Faciliteter: Toaletter finns i deras boulehall, där vi även kan sitta och äta samt spela boule om vädret skulle vara otjänligt. Bord och bänkar finns runt boulebanorna ute.

Träffavgift
150:- betalas in i samband med anmälan till B g 862-4470 och ange ert namn + Boule i meddelanderaden. Anmälan är inte giltig förrän betalningen är på kontot.
En grön markering istället för gul anger att träffavgiften är betald.

Hitta dit: Koordinationer: 57.164151, 14.034292

Vägbeskrivning Från Göteborg väg 27.
Sväng av vid avfarten mot Lasarett, Mossle, Åminne. Sväng sedan höger och sen omedelbart vänster vid skylten Boulehall och snart ser du Värnamo Bouleklubb och dess parkering.
Från Jönköping/Malmö riksväg E4.
Sväng av vid Värnamo Södra – kör väg 27 mot Gislaved/Göteborg. Ta av mot Lasarettet och sväng höger i rondellen mot Mossle /Åminne. Sväng sedan vänster efter bara några hundratalet meter vid skylten Boulehall och snart ser du Värnamo Bouleklubb och dess parkering.

Fredag: Ankomst efter 10.00 . Spontant boulespel. Introduktion för er som inte spelat boule tidigare. Gemensamt långbord runt 18-tiden. Var och en dukar upp sitt. Inomhus vid dåligt väder.

Lördag: ”blodigt allvar”. Någon form av tävling så klart. Gemensamt långbord runt 18-tiden. Var och en dukar upp sitt. Inomhus vid dåligt väder.

Söndag: Var och en åker efter hand som man känner sig redo. Spontant boulespel tillåtet.

Här anmäler du dig.

Anmäl dig till evenemanget

stop

Endast medlemmar

Only members can apply for this event
KategoriKlubbträff
PlatsVärnamo Bouleklubb
OrtVärnamo
När2021-08-06 - 2021-08-08